ParfumuriEnglish

Informatii si articole


Sfaturi si informatii


     Nu testati mai mult de trei sau patru parfumuri in acelasi timp deoarece, temporar, senzorii olfactivi va sunt afectati, ceea ce poate duce la confuzii in alegerea unei anumite arome. Cel mai bun mod de a alege parfumul perfect este sa mirositi boabe de cafea pentru a va "limpezi" si improspata mirosul.

     Parfumul reactioneaza cu pielea si cu uleiurile naturale ale corpului, de aceea aromele aceluiasi parfum difera de la o persoana la alta. De aceea nu este indicat sa-ti cumperi un parfum doar pentru ca iti place cum miroase la altcineva.

     In general, mirosul parfumurilor dureaza mai mult in cazul persoanelor care au pielea uleioasa. Asta datorita faptului ca pielea uleioasa, fata de cea uscata, are mai mult continut de umiditate naturala care mentine parfumul mai mult timp.

     Pentru ca mirosul parfumului sa dureze mai mult, folositi si gelul de dus, sapunul, lotiunea/crema de corp din aceeasi gama.

     Nu cumparati un parfum imediat ce l-ati testat! Aplicati-l intai pe pielea dumneavoastra. Asteptati 5 minute pentru ca notele de varf sa se evapore. Parasiti magazinul. Experimentati notele de mijloc in aproximativ 30 de minute. Daca va plac aceste arome, asteptati notele de baza, cele mai importante in evaluarea parfumului. Daca va plac si aceste note, atunci ati gasit parfumul ideal pentru dumneavoastra.

     Pastrati parfumul intr-un loc racoros si uscat, departe de ferestre, deoarece razele soarelui pot dezechilibra anumite ingrediente.


    O Super Oferta Pentru Clientii Noi
GRATUIT IsaDora Lip Gloss
(culori la alegere)*
la orice comanda in valoare de peste 70 RON
* In limita stocului disponibil!
 
5%
EXTRA reducere
la mai multe
produse comandate
  TRANSPORT GRATUIT
pentru Produsele Cosmetice
oriunde in lume in 4-10 zile lucratoare
pentru Parfumuri
taxam 10% din total, dar maxim 45 RON
1%-10% GRATIS
extra, la fiecare comanda
BONUS
LOIALITATE

click aici pentru detalii
     Parfumuri - magazin online   
NOTA: Reproducerea articolelor sau materialelor de pe acest site este autorizata doar cu mentionarea sursei, www.eParfumerie.ro