ParfumuriEnglish

Serviciul clienti


Returnari si Anulari

Noi expediem comanda in mai putin de 24 de ore.

Daca va razganditi, din orice motiv, anularea va putea fi acceptata in maxim o ora de la trimiterea comenzii pe site printr-un email trimis la orders@StrawberryNET.com.

Returnari
Garantam rambursarea banilor, fara intrebari, daca sunteti nemultumit in orice fel. Notificarea TREBUIE facuta in maxim 14 zile de la primirea produselor. Articolele trebuie returnate in conditiile originale in care au fost primite. Regretam, dar nu va putem rambursa banii daca produsul a fost deschis si folosit.

Site nostru se adreseaza clientilor care au cumparat si incercat deja produsul, fie utilizat in cazul produselor pentru ingrjirea pielii, sau mirosit in cazul parfumurilor, sau culoare in cazul produselor pentru machiaj. Daca ati comandat un produs gresit, atunci il puteti returna pentru a va rambursa banii dar va rugam sa tineti cont de faptul ca articolele nu trebuie sa fie deschise sau utilizate.

Daca, odata deschis, observati ca produsul are vreun defect atunci poate fi returnat, dar va rugam sa contactati Serviciul Clienti inainte de a returna orice articol.

Va rugam sa verificati comenzile pentru parfumuri cu atentie, deoarece parfumurile NU pot fi returnate sub nicio forma datorita restrictiilor internationale din transporturile aeriene.

Va rugam sa ne trimiteti un email la orders@StrawberryNET.com pentru a va putea informa unde sa trimiteti si a aranja detaliile rambursarii.


    O Super Oferta Pentru Clientii Noi
GRATUIT IsaDora Lip Gloss
(culori la alegere)*
la orice comanda in valoare de peste 70 RON
* In limita stocului disponibil!
 
5%
EXTRA reducere
la mai multe
produse comandate
  TRANSPORT GRATUIT
pentru Produsele Cosmetice
oriunde in lume in 4-10 zile lucratoare
pentru Parfumuri
taxam 10% din total, dar maxim 45 RON
1%-10% GRATIS
extra, la fiecare comanda
BONUS
LOIALITATE

click aici pentru detalii
     Parfumuri - magazin online   
NOTA: Reproducerea articolelor sau materialelor de pe acest site este autorizata doar cu mentionarea sursei, www.eParfumerie.ro