ParfumuriEnglish

Serviciul clienti


Conditii de Utilizare si Informatii Legale

Bine ati venit pe eParfumerie.ro

eParfumerie.ro va ofera serviciile cu urmatoarele conditii. Daca vizitati sau cumparati pe eParfumerie.ro, acceptati aceste conditii. Va rugam cititi-le cu atentie. Ele va arata la ce va puteti astepta de la noi si ce asteptam noi de la dumneavoastra. Prin accesarea oricarei parti a eParfumerie.ro, utilizatorii sunt de acord sa respecte termenii de mai jos.

Confidentialitate
Pentru a intelege practicile noastre, va rugam treceti in revista Politica noastra de Confidentialitate, care de asemenea guverneaza vizita dumneavoastra pe eParfumerie.ro.

Comunicatii Electronice
Cand vizitati eParfumerie.ro, scrieti mesaje pe site sau ne trimiteti email, comunicati cu noi electronic. Avem consimtamantul dumneavoastra de a va comunica electronic. Vom comunica cu dumneavoastra prin email sau prin postarea de notificari pe acest site. Sunteti de acord ca toate anunturile, notificarile, acordurile, declaratiile si alte comunicatii pe care vi le furnizam electronic satisfac orice cerinta legala exact ca si cum ar fi comunicatii in scris.

Copyright
Tot continutul legat de eParfumerie inclus in aces site, ca si text, imagini, grafica, logo, clipuri video, software, este in proprietatea eParfumerie.ro sau a furnizorilor de continut, si este protejat de legile internationale de copyright.

Marci Inregistrate
Numele de companii, numele de produse, si/sau logo-urile de pe acest site, inclusiv cele legate de orice produs, sunt proprietatea proprietarilor respectivi. eParfumerie.ro nu pretinde a detine niciuna din aceste marci inregistrate si eParfumerie.ro nu este legat, sprijinit, sau in orice alt mod conectat sau asociat cu aceste companii.

Declinari de Responsabilitati si Limitari de Obligatii
eParfumerie.ro nu poate oferi garantii asupra acuratetii oricarei informatii sau serviciu oferit prin acest site. Niciun sfat sau informatie data de eParfumerie.ro nu poate deveni o garantie sau obligatie legala.

Descrierea Produselor
eParfumerie.ro incearca sa ofere informatii cat mai exacte cu putinta. Totusi, eParfumerie.ro nu garanteaza ca descrierile produselor sau alte informatii de pe acest site sunt corecte, complete, sigure, curente sau fara erori.

Politici ale Site-ului si Modificari
Va rugam sa treceti in revista celelalte politici, toate continute de Serviciul Clienti, postate pe acest site. Aceste politici guverneaza vizita dumneavoastra pe eParfumerie.ro. Ne rezervam dreptul de a aduce modificari site-ului, politicilor si acestor Conditii de Utilizare in orice moment.

Erori si Omiteri
Nu suntem responsabili pentru greselile de tipar sau inacuratetile care pot aparea pe acest site. Informatiile, preturile si reducerile se pot modifica fara nici o notificare.


    O Super Oferta Pentru Clientii Noi
GRATUIT IsaDora Lip Gloss
(culori la alegere)*
la orice comanda in valoare de peste 70 RON
* In limita stocului disponibil!
 
5%
EXTRA reducere
la mai multe
produse comandate
  TRANSPORT GRATUIT
pentru Produsele Cosmetice
oriunde in lume in 4-10 zile lucratoare
pentru Parfumuri
taxam 10% din total, dar maxim 45 RON
1%-10% GRATIS
extra, la fiecare comanda
BONUS
LOIALITATE

click aici pentru detalii
     Parfumuri - magazin online   
NOTA: Reproducerea articolelor sau materialelor de pe acest site este autorizata doar cu mentionarea sursei, www.eParfumerie.ro